Zeeman NL BE
België Wijzig
Zeeman NL BE
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Nederland
Portugal
Spanje

Over Zeeman.

Zeeman is de winkel voor kleding en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty's. Goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. Wij geloven dat dingen beter worden als je ze eenvoudig maakt. En dat doen we voor zoveel mogelijk mensen. Zeeman heeft meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Luxemburg
Example alt text

Zeeman heeft 1.300 winkels in 7 landen.

Example alt text

We zijn goed in kleding en textiel voor het hele gezin.

Example alt text

Door alles slim te organiseren houden we de kosten laag.

Example alt text

We nemen verantwoordelijkheid voor onze fabrikanten, voor onze medewerkers en voor het milieu.

Eigenzinnig & onafhankelijk.

Zeeman is een familiebedrijf. We zijn onafhankelijk en doen alles op onze eigen manier. We hebben gemerkt dat mensen onze keuzes goed begrijpen. Als wij ergens voor kiezen, zijn onze klanten het daar vaak mee eens.

Gedreven & kostenbewust.

Iedereen kan een goed product maken voor een hoge prijs. Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs. Daar maken wij een sport van.

"Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn."


Eenvoudig & oprecht.

Het lijkt misschien gemakkelijk, maar het is best moeilijk de dingen eenvoudig houden. Welke Zeeman-winkel je ook bezoekt, de inrichting is altijd eenvoudig en het assortiment is in alle landen hetzelfde. Wat daar bij hoort, is dat we altijd oprecht blijven. We zijn duidelijk en doen wat we beloven.

Zorgvuldig & betrokken.

Het is nog altijd te merken dat Zeeman een familiebedrijf is. We houden van aanpakken en werken als een team. Met respect voor mensen, mensenrechten en het milieu. We kennen de mensen die voor ons werken. Vaak doen ze dat al heel lang. Door een goede band op te bouwen, bereiken we meer.

"Het wordt pas een uitdaging als je een leuk en goed product wilt maken voor een lage prijs."