Zeeman NL BE
België Wijzig
Zeeman NL BE
Oostenrijk
Frankrijk
Duitsland
Global
Luxemburg
Nederland
Portugal
Spanje

Werken in onze winkels.

Werken in onze winkels betekent de handen uit de mouwen steken. De klant is het allerbelangrijkst. Onze teams zorgen ervoor dat de klant zich welkom voelt. Een glimlach kost niets. Jij bent ons visitekaartje. Je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Je zet ze echt op nummer één. Er is elke dag veel te doen in onze winkels. Daarom helpen we allemaal mee. Je legt nieuwe producten in de winkel en je zorgt dat alles er goed en aantrekkelijk uit ziet.
Je werkt altijd in een team. Onze teams zijn vaak klein. Je moet dus goed kunnen samenwerken en flexibel zijn.

Leidinggeven.

In elke winkel hebben we leidinggevenden: de filiaalbeheerder en de assistent filiaalbeheerder. Zij sturen het team aan. Begeleiden de teamleden. En zorgen ervoor dat we in de winkel onze doelen behalen. Onze leidinggevenden zijn altijd ondernemend en gedreven. Samen met het team doen ze er alles aan om onze klanten te helpen. Meewerken in de winkel hoort daar ook bij. Daardoor weten ze precies wat de klant wil en nodig heeft.

Regiomanagement.

Elke winkel hoort bij een regio. De regiomanager stuurt een regio aan en helpt de teams om de doelen te behalen. Er zijn punten waar de regiomanager extra op let. Zo moeten de teams commercieel zijn, de klant voorop zetten en actief zijn in hun eigen plaats of wijk. Niet alleen de cijfers zijn belangrijk. De regiomanager zet zich ook in voor een goede samenwerking en een heldere communicatie. Want samenwerken is de basis voor succes.